Menu

Placinta cu dovleac

500 gr. dovleac dat pe răzătoare mare, 500 gr. de zahăr, ½ l ulei, ½ kg. făină, 1 linguriţă sare, una ceaşcă cu apă călduţă. Se pune făina, 3 linguri de ulei, 1 linguriţă sare…
Citeşte mai departe ...

Mancare de praz

Mâncare de post. 2 – 3 fire de praz 2 cepe 3 roşii 200 gr. orez 100 ml. ulei Se toacă ceapa şi se pune la călit. Când este gata, se adaugă prazul tăiat rondele,…
Citeşte mai departe ...

Raci la cuptor

Ingrediente : 10 cepe 20 ardei (raci) 2 căni făină 2 pahare ulei pastă tomate cimbru, morcovi 2 căni orez 2 căni apă Mod de preparare:Se pregătesc ardeii de raci ( se taie cotoarele, se…
Citeşte mai departe ...

Zacusca

Compoziţie: 250 ml. oţet 300 gr. zahăr 5 linguri de sare 2 litri apă 3 kg. gogoşar tăiat în patru 3 kg. vinete curăţate de coajă şi tăiate rondele Vinetele şi ardeiul se opăresc în…
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS