Menu

„Terra color“ - expozitie de arta fotografica Recomandat

„Terra color“ este o nouă expoziţie de artă fotografică ce poposeşte la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina venind din China cu sprijinul Asociaţiei „Euro Foto Art”, sub patronajul Ministerului Culturii şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din China.
Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 27 octombrie 2016, ora 11:00, în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina.
Expoziţia artiştilor fotografi din China, intitulată „Terra Color” face parte din cea de-a patra ediţie a Festivalului Fotografiei Chineze în România şi îşi propune nu numai promovarea în România a artei fotografice din îndepărtată ţară a Chinei ci şi oferirea unor imagini extraordinare privitorilor şi iubitorilor de fotografie.
În cadrul expoziţiei vor fi prezentate publicului slătinean 70 de imagini realizate de artiştii fotografi din China, o serie de imagini care prezintă peisaje de excepţie.
Expoziţia este organizată de Asociaţia „Euro Foto Art” Oradea în parteneriat cu Primăria municipiului Slatina, Asociaţia Culturală Center Inter Art, a Clubului Fotografic „Alutus“ Slatina şi a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Olt.
Accesul publicului este gratuit.

înapoi la partea de sus