Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Finala concursului pascal de ciocnit oua - Campu Mare 2017

Finala concursului pascal de ciocnit oua - Campu Mare 2017

Imprimare Email
(0 voturi)

Pe 18 aprilie 2017 la parohia Câmpu Mare a avut loc finala concursului pascal de ciocnit ouă. Ca de obicei aici s-au adunat foarte mulți participanți, inclusiv câștigătorii concursului din 17 aprilie

2017 desfășurat la Parohia Dumitrești, al cărei preot paroh, Cristian Turmacu a însoțit „delegația“ de concurenți. Tot ca de obicei, au fost și curioși pentru că la Câmpu Mare concursul se desfășoară cu mare pasiune. Au fost, tot în calitate de concurenți și primarul comunei Dobroteasa, și viceprimarul și secretarul localității. Printre concurenți s-a numărat și Gheorghe Iorga, directorul Direcției pentru Cultură Olt care s-a înscris în concurs din partea comunei Topana, pentru că, deși sperase să vină cu o delegație importantă de la Topana, nu a reușit să-i convingă pe consătenii săi.
În timpul concursului la care s-au înscris nu mai puțin de 42 (patru zeci și doi) de concurenți a fost depistat și un concurrent cu ouă contrafăcute care a fost eliminat. Pentru că a recunoscut că a dat ouăle cu vopsea (peste cea de ouă!) i s-a permis să mai participe anul următor.
Câștigătorii finalei au fost: Matei Ioan Ciucă, locul I; Haralambie Duțu, locul II; Lucian Oprișor, locul III; Romică Mierloiu, mențiune I și Florina Dobroiu, mențiune II. A mai fost acordată o diplomă pentru cel mai tânăr participant iar toți copiii înscriși în concurs au primit câte o sumă de bani rămasă în urma împărțirii premiilor din banii oferiți de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt, de preotul Ioan Ciucă de la biserica parohiei Câmpu Mare și de Dumitru Costescu, sponsor tradițional al acestui concurs.
Aducem mulțumirile noastre preotului Ioan Ciucă de la parohia Câmpu Mare pentru că păstrează și sprijină acest obicei, Prea Sfințitului Sebastian, episcopul Slatinei și Romanaților precum și tuturor celor care ajută și finanțează aceste concursuri care au menirea de a apropia oamenii.


Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected