Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Incondeietorii de oua de pe Valea Oltetului vin din nou la Slatina!

Incondeietorii de oua de pe Valea Oltetului vin din nou la Slatina!

Imprimare Email
(0 voturi)

Joi 13 aprilie 2017, încondeietorii de ouă de pe Valea Oltețului vin din nou la Slatina! De data aceasta gazda lor va fi Colegiul Național „Alexe Marin“ din Slatina. Meșterii

populari Petre Ciobanu de la Călui și Daniela Voicu de la Balș vin cu ucenicii lor Georgiana Adriana Năstasie, Mihaela Turcitu și Cristian Nicolăescu să facă demonstrații de încondeiat ouă dar și să expună ouă încondeiate cu frumoasele modele de Valea Oltețului, cele care au fost premiate, alături de măiestria realizatorilor, mai mulți ani la rând, la cel mai mare festival de profil din România, Festivalul Ouălor Încondeiate de la Ciocănești, județul Suceava și în cadrul concursului ce se desfășoară acolo intitulat „Tradiție - valoare sacră“. Evenimentul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt în parteneriat cu Colegiul Național „Alexe Marin“ Slatina.


Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected