Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Incuratul cailor de Santoader, la Brancoveni

Incuratul cailor de Santoader, la Brancoveni

Imprimare Email
(0 voturi)

4 martie 2017, în sâmbăta Sântoaderului, la Mărgheni, în comuna Brâncoveni, a avut loc cea de-a VII-a ediție a Încuratului cailor.


Ion Cheroiu, primarul comunei Brâncovenia i-a felicitat pe cei care s-au încumetat să plece la drum, spre Brâncoveni, de la Turnu Măgurele, Câmpulung, Roșiori de Vede și Urziceni, dar și din peste patruzeci de comune ale județului Olt, proprietari de cai care au venit la sărbătoarea din Brâncoveni pentru a-și etala caii dar și pentru a încerca să ia premiile puse în joc de organizatori.
După botezul cailor și după proba de frumusețe, cea mai așteptată probă a fost cea de tracțiune. Nu mai puțin de 16 concurenți și-au înscris caii la această probă care, anul acesta s-a dovedit a fi una foarte dificilă. Caii au fost nevoiți să mute din loc, pe o distanță cât mai mare, o căruță plină ochi cu pietriș. Cele aproximativ trei tone dar și toate roțile căruței înfrânate au făcut ca unii dintre cai să mute căruța doar câțiva centimetri sau chiar deloc. Numai doi dintre cai au reușit performanța de a muta căruța din loc: calul lui Ilie Miloș din Fălcoiu care a mutat căruța cu 3,85 metri și calul lui Nicolae Dumitra din Enoșești, cu 1,5 metri.


2664 comentarii

Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected