Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Concursul pascal de ciocnit oua de la Câmpu Mare

Concursul pascal de ciocnit oua de la Câmpu Mare

Imprimare Email
(0 voturi)

 În organizarea bisericii parohiei din Câmpu Mare - Dobroteasa, a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt și a Primăriei Dobroteasa,

cu sprijinul Consiliului Județean Olt și al Episcopiei Slatinei și Romanaților s-a organizat, marți 22 aprilie 2014, cea de-a X-a ediție a Concursului pascal de ciocnit ouă de la Câmpu Mare - Dobroteasa.
Concursul este dotat cu premii în bani oferite de CJCPCT Olt, de biserica parohiei Câmpu Mare, de Primăria Dobroteasa precum și de sponsori.
Concursul s-a desfășurat în două etape, după următorul regulament:

1. Prima etapă va fi una „de încălzire“ și se va realiza cu ouă puse la dispoziție de către biserica din Câmpu Mare - Dobroteasa. 
2. Ouăle sparte rămân la biserica parohiei Câmpu Mare.
3. Angajații din instituțiile de cultură județene sau locale precum și angajații din administrația județeană sau locală au dreptul de a participa la concurs pe bază de înscriere nominală, alături de celelalte persoane participante, își pot revendica premiul în situația în care câștigă, dar sumele de bani aferente premiului vor fi donate în integralitatea lor bisericii din Câmpu Mare - Dobroteasa, sume ce vor fi folosite exclusiv pentru satisfacerea nevoilor parohiei și ajutorarea persoanelor sărace din parohie.
4. Fiecare participant poate intra în prima etapă a concursului cu maxim 6 (șase) ouă, exclusiv de găină: 3 (trei) de la biserică și 3 (trei) aduse de fiecare participant. Ouăle cu care se intră în concurs vor fi însemnate și nu vor putea fi schimbate pe parcursul desfășurării concursului. Pentru fiecare etapă următoare concurenții se vor înscrie cu câte 3 (trei) ouă cu excepția etapei finale când cei rămași în cursă pentru locurile I, II, și III vor participa cu câte un singur ou. 
5. Este interzisă, sub sancțiunea eliminării din concurs, înscrierea cu ouă contrafăcute, sub orice formă sau modalitate fizico-chimică.
6. Fiecare persoană înscrisă în concurs garantează calitatea ouălor înscrise.

7. Dacă se dovedește că o persoană a intrat în concurs cu ouă contrafăcute aceasta va fi eliminată și nu va mai putea participa niciodată la acest concurs.
Anul acesta s-au înscris în concurs 38 de persoane: Duțu Haralambie, Nicolescu Florea, Dumitrescu Florian, Gogonețu Constantin, Nicolescu Ovidiu, Duțu Adrian, Stroe Adrian, Nicolescu Marian, Rada Virgil, Broscăreanu Florin, Barbu Constantin, Tărăivan Andreea, Iorga Gheorghe, Fugărețu Marin, Ciucă Nicoleta, Ciucă Mihaela, Drăghici Nicolae, Ciucă Maria Gabriela, Ciucă Lavinia, Ciucă Silviu, Ciucă Alina Roxana, Ciucă Maria Mădălina, Ciucă Ionuț, Ciucă Casian, Ion Dumitru, Avram Nica, Barbu Gabriela, Ciucă Daniel, Ciucă Matei, Cojocaru Constantin, Duțu Marin, Oprișor Lucian, Crăciunescu Ion, Stroe Valerică, Costescu Dumitru, Ion Alexandra, Ciucă Emanuel, Gabor Alexandru.
După două ore de concurs, câștigătorii ediției din acest an au fost următorii:
Pe locul I: Ciucă Maria-Gabriela; pe locul II: Ciucă Lavinia-Filofteia iar pe locul III Costescu Dumitru care este și sponsor la acest concurs, anul acesta oferind două premii a câte 50 de euro.
Premiile I și II au fost oferite de către Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt, premiul al III-lea de către biserica din Câmpu Mare Dobroteasa. Au mai fost acordate: premiul pentru cel mai tânăr participant (Ciucă Ștefan); premiul pentru cele mai frumoase ouă (Gogonețu Constantin) și un premiu de consolare lui Duțu Marin care, din cauza emoției, a „reușit“ să spargă ouăle cu care venise pregătit pentru concurs înainte ca acesta să înceapă.

 


245 comentarii

Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected