Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Salonul National de Arta Fotografica „Etnografica“

Salonul National de Arta Fotografica „Etnografica“

Imprimare Email
(0 voturi)

Iată că a fost și vernisajul Salonului Național de Artă Fotografică „Etnografica“ de la Slatina! Am avut oaspeți de valoare, premianții acestei a VI-a ediții și un numeros public, prieteni, iubitori și

realizatori de fotografie artistică. Mulțumesc tuturor celor prezenți și celor care vor călca pragul Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, mulțumesc Centrului Județean pentrhu Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt și Consiliului Județean Olt pentru că sprijină financiar demersul nostru de conservare și arhivare a valorilor naționale pe care le reprezintă satul românesc contemporan cu tradițiile, cu obiceiurile, cu meșteșugurile, cu arhitectura sa, cu costumul popular și, nu în ultimul rând, cu bucătăria tradițională. Mulțumesc pentru că au venit la Slatina lui Both Gyula din Târgu Mureș, Zsuzsannei Fodor din Miercurea Ciuc, lui Marius Cinteză din București - câștigătorii medaliilor de aur, argint și respectiv bronz, mulțumesc Ovi D. Pop din Oradea și Csire Alpar din Cristuru Secuiesc - cei care au obținut mențiuni la acest Salon. Mulțumesc Andreei Denisa Popescu pentru că ne-a încântat cu glasul și cu cântecele sale. Mulțumesc Asociației Euro Foto Art din Oradea și președintelui Ștefan Toth care a girat cu patronajul său această a VI-a ediție a Salonului nostru precum și Ministerului Culturii și Identității Naționale (ai cărui reprezentanți au fost prezenți la vernisaj). Mulțumesc lui Istvan Labancz din Miercurea Ciuc, Naghi Botond din Târgu Mureș, Nicoleta Păunaș din Târgoviște și Felician Săteanu din Baia Mare, cei care au fost alături de Valeru Ciurea, membri ai juriului, pentru corectitudinea notării. Nu în ultimul rând mulțumesc Primăriei Slatina care pune cu atâta generozitate la dispoziție publicului și realizatorilor de evenimente culturale minunatul Centru Cultural „Eugen Ionescu“. Vă oferim și câteva imagini de la vernisaj alături de invitația de a trece prin foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina în următoarele trei săptămâni pentru a vedea expoziția.


Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected