Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Vernisajul celei de-a VI-a editii a Salonului National de Arta Fotografica „Etnografica“ de la Slatina

Vernisajul celei de-a VI-a editii a Salonului National de Arta Fotografica „Etnografica“ de la Slatina

Imprimare Email
(0 voturi)
Ne face o deosebită plăcere să vă invităm vineri 3 februarie 2017, la ora 12,00 în Foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina, la vernisarea celei de-a VI-a ediţii a
Salonului Naţional de Artă Fotografică „Etnografica“ de la Slatina care are patronajul Asociaţiei Internaţionale de Fotografie „Euro Foto Art“ şi se desfăşoară în cadrul celei de-a V-a ediţii a Festivalului Internaţional de Fotografie „Carol Popp de Szatmari“.
Salonul este iniţiat de Valeru Ciurea, referent în cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Olt, instituţie care şi-a făcut o datorie de onoare din păstrarea şi arhivarea imaginii satului românesc contemporan prin imaginile fotografice cu caracter etnografic din domeniul tradiţiilor şi obiceiurilor, al arhitecturii populare, costumului popular, gospodăriei tradiţionale şi portretului.
Expoziţia de anul acesta reuneşte un număr de 46 de lucrări fotografice de excepţie selectate de un juriu avizat şi alte 10 lucrări, câte două de la fiecare membru al juriului.
Vă aşteptăm să ne fiţi alături la vernisaj şi la festivitatea de premiere pentru a-i cunoaşte pe laureaţii acestei ediţii a Salonului, artiști fotografi care vor veni din Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Oradea, București, Râmnicu Vâlcea.
Bineînțeles că am pregătit și surprize!
Valeru Ciurea

Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected