Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Expozitie de fotografie din Ucraina la Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina

Expozitie de fotografie din Ucraina la Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina

Imprimare Email
(0 voturi)

Centrul Cultural Eugen Ionescu din Slatina va găzdui începând de luni 12 februarie 2018 ora 16,00 expoziția de fotografie artistic semnată de artista fotograf Petryna

Dmytro din Ivano Frankivsk (Ucraina). Expoziție se desfășoară în cadrul ediției a VI-a Festivalului Internațional de Fotografie „Carol Pop de Szathmári - Szathmári Pap Károly” grație parteneriatului cultural pe care Slatina îl are cu Asociația Internațională de Artă Fotografică „Euro Foto Art“ din Oradea, prin Clubul de Fotografie „Alutus“ Slatina și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt.
În foaierul Centrului Cultural Eugen Ionescu din Satina slătinenii vor putea admira o selecție de fotografii alb-negru și color de o reală valoare artistică.
Artista fotograf expozant s-a născut în anul 1974 în orașul Ivano Frankivsk – Ucraina (în românește Stanislău) și a început să fotografieze independent din anul 1991. Între anii 2005 - 2010 a lucrat ca fotograf de studio, iar în anul 2005 a devenit membru al Asociației Fotografilor din Ucraina. Este distins de Federația Internațioală de Artă Fotografică, care  i-a acordat distincția AFIAP. În anul 2016 a obținut distincția EFIAP și a fost ales președinte a Organizației Fotografice regionale Ucraina. Cu lucrările sale a participat la peste 20 de expozitii de grup în Ucraina, Polonia, Olanda și Germania, Slatina fiind cel de-al doilea oraș în care expune, după Oradea.
Ca o informație pentru cei interesați, în Ucraina, aproape de granița cu România, undeva în zona Sighetu Marmației se află localitatea Slatina, o localitate cu o comunitate destul de mare de români cu care municipalitatea slătineană din județul Olt al României începuse la un moment dat demersuri de înfrățire.
Expoziția artistei fotograf Petryna Dmytro va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 21 februarie 2018. Intrarea este gatuită.


Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected