Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Veniră oltenii! Aduseră iar „Etnografica”…

Veniră oltenii! Aduseră iar „Etnografica”…

Imprimare Email
(0 voturi)

Câteva zeci de instantanee ale satului tradițional vă așteaptă la Bujoreni până în Săptămâna Mare.


După cum vă anunțam și în edițiile anterioare, Muzeul Satului din Bujoreni este, timp de aproape o lună, gazda unui eveniment devenit deja tradiție de la mijlocul fiecărui Mărțișor. Expoziția „Etnografica” de la Slatina poposește, pentru al șaselea an, la nord de Râmnic. În cadrul acestui salon, veți putea regăsi nu numai câteva zeci de instantanee tulburătoare, dar și o ploaie de emoții și amintiri despre lumea satului tradițional.

În cadrul vernisajului desfășurat astăzi, Valeru Ciurea, inițiatorul acestui salon, a subliniat diversitatea incredibilă a ofertei fotografice expuse. La rândul său. șeful secției de la Bujoreni a spus că: „Sunt lucrări din toate colțurile țării, aproximativ 45. La fel ca și-n anii precedenți, ele spun povești și transmit emoții profunde. Suntem onorați, dar și bucuroși să-i avem, din nou, printre noi pe unii dintre cei mai de succes fotografi din domeniul acesta…”.

La evenimentul de astăzi de la Muzeul Satului a fost invitat și Alexandru Ilinca (foto alăturat), viitorul patrimoniu viu UNESCO, opincarul devenit deja emblemă a Vâlcii și culturii noastre tradiționale. O fotografie cu acest meșter este cuprinsă în expoziția care va rămâne deschisă până pe 11 aprilie.


2220 comentarii

Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected