Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Expoziția Sufletul satului românesc la Slatina

Expoziția Sufletul satului românesc la Slatina Recomandat

Imprimare Email
(0 voturi)

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt vă invită la vernisajul expoziției de artă fotografică „Sufletul satului Românesc“ organizată în

parteneriat cu Asociația Internațională de Fotografie „Euro Foto Art“ din Oradea. Expoziția are loc în cadrul Festivalului European de Fotografie, ediția a V-a, 2016, organizat de Asociaţia  Internațională de Fotografie „Euro Foto Art”, sub patronajul Ministerului Culturii. Expoziția vă oferă posibilitatea cunoașterii unor lucrări fotografice reprezentative ale artiștilor fotografi Dancoglu Constantin E.FIAP/b și Petrila Gheorghe E.FIAP.
 
Expoziţia celor doi artiştilor fotografi din Oradea, membrii ai Clubului Fotografic ”Nufărul” din Oradea (CFNO), care în acest an va aniversa 40 de ani de existență, cuprinde 80 de fotografii alb-negru și color, care prezintă fidel, prin limbajul artei fotografice, satul românesc.
 
Prin lucrările expuse, publicul vizitator va putea descoperi o serie portrete deosebite, socio-fotografii, dar și peisaje inedite, prin care este prezentat țăranul roman, legat “trup și suflet” de locuri pitorești ale României.
 
Artistul fotograf Dancoglu Constantin EFIAP/b a început să fotografieze din anul 1980, când a devenit membru al cunscutului Fotoclub orădean. A activat timp de 20 de ani, în cadrul Comitetului de conducere al Clubului Fotografic "Nufărul" din Oradea, unde a îndeplinit funcția de consilier general, până în anul 2004. A obținut diferite distincții internaționale și este membru de onoare a mai multor Organizații fotografice din Europa.
 
Fotografia este o pasiune mai veche a artistului fotograf Petrila Gheorghe E.FIAP, concretizată în anul 2007, când a devenit membru al CFNO, unde acum este membru în Comitetul Director. A obținut numeroase premii si distincții nationale si internaționale, fiind membru de onoare a mai multor Organizații fotografice din România.
 
Artiștii fotografi expozanți au participat, cu mare success la diferite saloane naționale și internaționale, juriile acestora celor doi zeci premii și medalii.
 
Vernisajul expoziției va avea loc joi, 19 mai 2016, la ora 17:00, în Foaierul Centrului Cultural “Eugen Ionescu” Slatina (Olt) din Bulevardul Alexandru Ioan Cuza.
Organizatori: Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt, Fotoclubul ”Alutus” Slatina (Olt), Centrul Cultural “Eugen Ionescu” Slatina (Olt).
 
Noua expoziţie a artiștilor fotografi orădeni, organizată sub patronajul Consiliului Județean Olt și al Primăriei Slatina va rămâne la dispoziţia publicului vizitator, până la data de 10 iunie 2016.


626806 comentarii

Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected