Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Un regal de fotografie etnografică la Galeriile de Artă ale Cercului Militar Craiova

Un regal de fotografie etnografică la Galeriile de Artă ale Cercului Militar Craiova

Imprimare Email
(0 voturi)

Inițiat în urmă cu patru ani, Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica“ de la Slatina urmărește tezaurizarea prin imagini a zestrei culturale de obiceiuri și tradiții, de

meșteșuguri, de port popular și de arhitectură tradițională din România.
Salonul poposește, în fiecare an, în localitățile de unde provin câștigătorii dar și în localități cu interes pentru fotografie în general.
Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt, finanțatorul acestui important salon de fotografie etnografică, are o îndelungată și fructuoasă colaborare cu mai multe fotocluburi și cinecluburi din România în zona fotografiei și filmului etnografic.
Popasul pe care Salonul de fotografie „Etnografica“ îl face la Galeriile de Artă ale Cercului Militar din Craiova nu este deloc întâmplător, membri ai Fotoclubului „Mihai Dan - Călinescu“ din Craiova având premii și acceptări la mai multe ediții ale salonului dar și reprezentanți în juriul salonului.
Expoziția de astăzi 1 octombrie 2014 cuprinde 40 dintre cele mai interesante fotografii acceptate, timp de patru ediții, în Salonul Național de Artă Fotografică „Etnografica“, salon inițiat și organizat de artistul fotograf slătinean Valeru Ciurea, referent în cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt.
Vernisajul expoziției va avea loc miercuri 1 octombrie 2014 la ora 18,30 la Galeriile de Artă ale Cercului Militar Craiova și va fi moderat de artistul fotograf craiovean Mircea Anghel, președintele Fotoclubului „Mihai Dan - Călinescu“.


8027 comentarii

Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected