Buckle

01

Adresa:

Str. Manastirii nr.1A, Slatina

02

Telefon:

0349/409270

03

Email

cjcpctolt@yahoo.com

Expozitia artistilor fotografi din Republica Moldova

Expozitia artistilor fotografi din Republica Moldova

Imprimare Email
(0 voturi)

Ediţia a III-a a Festivalului Fotografiei Europene organizat de Asociaţia  „Euro Foto Art” în perioada 9 – 31 mai 2014 în parteneriat cu Institutul Cultural Român, cu sprijinul

Reprezentenţei Comisiei Europene în România şi Biroul de Informare a Parlamentului European oferă posibilitatea organizării în Slatina a expoziţiei reprezentative a artiştilor fotografi din Republica Moldova, eveniment susținut de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt, urmare a parteneriatului încheiat cu Asociația Euro Foto Art, parteneriat care prevede astfel de schimburi culturale.

Expoziţia artiştilor fotografi din Republica Moldova ce urmează a fi vernisată miercuri, 28 mai 2014, ora 13:00 în Sala de expoziții a Bibliotecii Judeţene Olt „Ion Minulescu” din Slatina cuprinde 100 de fotografii alb-negru şi color realizate de artiştii fotografi Andriuc Olga, Burlacu Iurie, Caneev Oleg, Colos Vladimir, Diacov Tatiana, Foca Iurie, Garstea Victor, Lesik Irina, Miniuc Nicolai, Poiata Anatolie, Sorochin Andrei, Sorochin Alla şi Tabirta Florin.  

Uniunea Artiştilor Fotografi din Republica Moldova este o asociaţie obştească, fondată în anul 1995 şi dedicată promovării fotografiei din Moldova. Scopul principal este dezvoltarea artei fotografice în Moldova, promovarea ei în ţară şi peste hotarele ţării. În prezent Uniunea întruneşte 36 de artişti fotografi din capitală şi diferite oraşe ale Republicii Moldova. După o perioadă de stagnare UAFM şi-a relansat activitatea în anul 2012, în urma alegerii în calitate de preşedinte a Uniunii a artistului Anatol Poiata. Anul trecut au fost organizate mai multe evenimente fotografice organizate sub patronajul  Uniunii Artiştilor Fotografi din Republica Moldova, care este partener a Programului „Cultura” a Parlamentului Estic al Uniunii Europene.

Expoziţia va fi vernisată de către artistul fotograf Valeru Ciurea, preşedintele Fotoclubului „Alutus” Slatina și referent în cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Olt, după ce aceasta s-a bucurat de mare succes în cadrul ediţiei a II-a a Festivalului Internaţional de Fotografie „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”, organizat de Asociaţia „Euro Foto Art” sub patronajul Ministerului Culturii la începtutul acestui an în Bucureşti, Oradea şi Iaşi.

Expoziţia va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 15 iunie 2014, în zilele de lucru între 08:00 - 19:00. Accesul publicului este gratuit.


7 comentarii

Lasă un comentariu

Press enter to search
Press enter to search
Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Get Connected